AUKSJONSBETINGELSER
1. Alle som har fått et kallenavn godkjent kan by på auksjoner hos bruktsjappa.no. Det står bruktsjappa.no fritt i å akseptere eller avvise en persons kallenavn. Bruktsjappa.no kan også utestenge personer fra auksjonene uten nærmere angivelse av årsaken.
2. Du må være fylt 18 år for delta på auksjonene.
3. Alle varer som legges ut følger norsk lov.
4. Bud som legges inn skal sendes på mail til bruktsjappa.no. Det er datoen og klokkeslettet på mailen som avgjør i hvilken rekkefølge budene aksepteres. Ved like bud er det derfor mailen med den "eldste" datoen som innehar "vinnerbudet". Alle bud er bindende for budgiver.
5. Sidene hvor det har skjedd endringer i budgivingen vil bli oppdatert en gang om morgen og en gang om kvelden.
6. Kommer det bud innenfor de siste 60 min før auksjonsslutt (som normalt vil være kl. 18:00 på en mandag) vil fristen forlenges med 60 minutter. Kommer det ytterligere bud innenfor de 60 minuttene vil fristen forlenges med ytterligere 60 min. osv osv til det ikke har kommet flere bud innen for de siste 60 min. Da får jeg tid til å oppdatere sidene og lagt de ut med siste bud, og dere får tid til å sjekke og avgjøre om dere skal øke egne bud.
7. For objektene er det angitt en M og et beløp. Dette er objekter med minstepris. M'en står normalt i RØDT ved auksjonens start. Ved oppnådd minstepris vil beløpet skifte til GRØNT og M'en forsvinner
8. Budøkning. Ingen objekter på Auksjonssidene vil ha en pris under 40,00. Budøkning er som følger:

VIKTIG OM BUDØKNING

1040 > 1100 110,00
1101 > 1200 125,00
1201 > 1300 135,00
1301 > 1500 150,00
1001 > 100,00
9. Det er intet salær på våre auksjoner.
10. Det må påregnes pakkekostnader for større objekter eller der hvor flere objekter sendes sammen. Pakker som inneholder glass, porselen, keramikk eller andre skjøre objekter vil alltid bli pakket med "chips" og tydelig merket med GLASS.
11. Fraktkostnadene er alltid i henhold til Postens/Brings satser og betales av kjøper. Kjøper kan velge om han vil ha varene som vanlig brev eller som registrert og sporbar postpakke. Vanlige brev kan ikke spores og Bruktsjappa.no er IKKE ansvarlig om sendingen skulle komme bort i Postens/Brings varetekt, som jo dessverre skjer fra tid til annen.
12. Når sendingen er klar til forsendelse fra oss vil du som har valgt registrert forsendelse få kopi av forsendelsesdokumentet på e-post slik at du kan spore sendingen.
 

SALGSBETINGELSER
1. Alle varer som er lagt ut for salg er beskrevet etter beste evne. Er den mottatte vare ikke i samsvar med beskrivelsen kan varene returneres oss etter at feilen er beskrevet i egen e-post, og feilen er akseptert av bruktsjappa.no.
2. Når du har bestemt deg for hvilken vare du ønsker å kjøpe send oss en e-post med varens nummer, ditt fullstendige navn og adresse. Du vil få en e-post i retur - en oppgjørsblankett - med kontonummer for innbetaling av beløpet pluss fraktkostnad.
3. Fraktkostnadene er alltid i henhold til Postens/Brings satser 0g betales av kjøper. Kjøper kan velge om han vil ha varene som vanlig brev eller som registrert og sporbar postpakke. Vanlige brev kan ikke spores og bruktsjappa er IKKE ansvarlig om sendingen skulle komme bort i Postens/Brings varetekt.
4. Når sendingen er klar til forsendelse fra oss vil du som har valgt registrert forsendelse få kopi av forsendelsesdokumentet på e-post slik at du kan spore sendingen.
   

KALLENAVN (NICK) TIL BRUK VED BUD PÅ AUKSJONENE
1. Alle som skal by på en auksjonene trenger et NICK, slik at andre ikke kan se hvem som byr på gjenstandene.
2. For å opprette et NICK så send en e-post  med følgende informasjon:
1.  Fullt navn
2.  Adresse
3.  Postnummer/Poststed
4.  E-post som skal brukes ved budgving (Det er noen som har flere e-postadresser)
5.  Telefonnummer.